Anmeldelse av UltraVPN

Vår vurdering: 8.9

Anmeldelse av UltraVPN

Vår vurdering: 8.9

Erfaring med bruk av UltraVPN

Om vurderingen

"UltraVPN er en god VPN tjeneste i forhold til det du betaler"

Oppsummering

UltraVPN er en av de nyere VPN-tjenestene som har vokst raskt. Tjenesten tilbyr servere i 50 land, herunder Norge. I forhold til hastighet opplever vi at tjenesten leverer rask hastighet. Sikkerheten er også god med 256 AES kryptering. Likevel synes vi nok tjenester som NordVPN og ExpressVPN er noe bedre.UltraVPN er en populær VPN-tjeneste blant mange brukere på nettet. Hvis du vil være anonym på nettet eller kanskje bare fjerne geo-blokkeringer, er UltraVPN et trygt valg. Tjenesten har vært en del av den enorme veksten som VPN-markedet har sett de siste årene.

Denne veksten er først og fremst et resultat av etterspørselen etter gode VPN-tjenester som sikrer anonymitet på nettet. Personvern og bekymringer rundt overvåking har aldri vært høyere på dagsordenen. Med dette problemet i tankene virker UltraVPN som et godt valg, og i denne anmeldelsen vil vi se nærmere på tjenesten.

Innledning

I motsetning til andre markedsledere har ikke UltraVPN vært i bransjen så lenge. De ble faktisk ikke stiftet før i 2018. Likevel har tjenesten kjempet seg opp til å være blant de aller beste. Dette skyldes først og fremst at eiergruppen Network Connect har veldig god erfaring, ettersom de blant annet også var grunnleggerne av SafeVPN.

I denne anmeldelsen vil vi se nærmere på hva som har bidratt til UltraVPNs reise mot å bli blant de aller beste i bransjen. Vi skal se på faktorer som anonymitet, sikkerhet, serverantall, hastighet, stabilitet, priser, brukervennlighet og kundeservice.

Hvis du vil se på amerikansk Netflix, eller kanskje du vil ha tilgang til hjemlandets TV-kanaler i utlandet, vil vi også vurdere om UltraVPN klarer å håndtere dette. Vi gjør en grundig gjennomgang av UltraVPN fra topp til bunn for å finne ut om dette er en VPN-tjeneste du kan være fornøyd med.

Anonymitet og sikkerhet

UltraVPN sin hovedmeny

Anonymitet nevnes i innledningen som grunnlaget for hvorfor tjenester som UltraVPN har hatt en så enorm vekst. UltraVPN er lokalisert i USA, noe som betyr at noen av tjenestene deres faller inn under landets jurisdiksjon. Likevel hevder UltraVPN at de ikke loggfører dataene dine, og dette har heller ikke blitt rapportert noe sted.

Du kan altså være sikker på at ingen av aktivitetene dine blir loggført eller solgt videre til tredjeparter slik som noen VPN-tjenester gjør. UltraVPN leverer det du kan forvente av en VPN-tjeneste - den lar deg surfe anonymt uten at myndigheter eller tredjeparter kan se hva du gjør.

Dessuten er sikkerheten på et veldig høyt nivå. UltraVPN følger den høye markedsstandarden og de leverer 256-bits kryptering. Dette gir deg sikkerhet rundt din kommunikasjon og generelle nettbruk. En såkalt kill-switch sørger også for at forbindelsen din kuttes hvis UltraVPN skulle slutte å fungere - slik at din opprinnelige IP-adresse alltid holdes privat!

Serverutvalg

UltraVPN forskjellige servere

UltraVPN tilbyr servere over hele verden, slik at du kan koble til IP-adresser i nesten alle land du ønsker. Selv om tjenesten på ingen måte kan hevde å ha flest servere, så ønsker de å basere seg på kvalitet fremfor kvantitet.

De tilbyr over 100 servere med enestående kvalitet over hele verden. På denne måten får du tilgang til de viktigste landene du vil koble til. I stedet for å overbelaste mindre gode servere, gir UltraVPN deg bare de beste serverne på markedet.

Med utvalget av servere på UltraVPN trenger du ikke å lete gjennom lister over de beste alternativene, da disse allerede er presentert for deg. Og med så mange ulike land på listene, kan du unngå geografisk blokkering og få tilgang til innholdet du vil se på nettet.

Hastighet og stabilitet

Den gode kvaliteten på serverne hos UltraVPN går ikke upåaktet hen. Resultatene kommer i form av blant annet høy hastighet og stabilitet. Dette sørger for at du ikke opplever noen form for lagg, spesielt når du strømmer i HD eller spiller spill, slik at du får du den optimale underholdingsopplevelsen.

Det er verdt å merke seg at alle VPN-tjenester trekker ned hastigheten noe. Dette er simpelthen fordi trafikken må sendes via en ekstra server. UltraVPN gir på det meste en 10-15% reduksjon i hastigheten, men frykt ikke - dette er lite, og du vil ikke merke noe til det, verken ved surfing, strømming eller med ressurskrevende spill.

Stabiliteten er i en klasse for seg. Dette handler i hovedsak om det faktum at VPN-tjenesten leverer servere som alltid er oppe. Derfor trenger du ikke å bekymre deg for at det ikke vil være tilgjengelige servere, eller at den du bruker slutter å fungere midt i en viktig episode eller midt i et spill.

Priser og prøveperioder

UltraVPN sine priser er blant de billigste på markedet. I likhet med andre VPN-tjenester, lønner det seg å velge et langtidsabonnement. UltraVPN gir deg muligheten til å velge mellom 3 ulike abonnementer: 1 måned, 6 måneder eller 1 år. Det siste er uten tvil det beste alternativet.

1 måned vil koste deg litt over $6 per måned, og du får et 6-måneders abonnement for rundt $5 per måned. Ettårsabonnementet koster omtrent $3 per måned. Prisingen hos UltraVPN er derfor veldig fornuftig med tanke på alle fordelene du får.

UltraVPN gir deg en 30-dagers periode hvor den i prinsippet er gratis, siden de tilbyr en pengene-tilbake-garanti i denne perioden. Dette betyr at du får penger tilbake i løpet av de første 30 dagene med bruk av UltraVPN hvis du ber om refusjon.

Brukervennlighet og kundeservice

UltraVPN har et flott nettsted, og programmet er ganske enkelt. Det er et program som selv de som ikke vet hva en IP-adresse er vil kunne bruke. Konseptet er i utgangspunktet at du later som om du er på en annen server enn den du faktisk er på, slik at bruken din er anonym, og du får tilgang til innhold i det aktuelle landet.

Du får tilgang til UltraVPN på forskjellige enheter, fra datamaskiner til mobiltelefoner, nettbrett og til og med spillkonsoller. Programvaren, som allerede har hatt stor suksess på datamaskiner, er også optimalisert for disse andre enhetene.

I tillegg tilbyr UltraVPN fleksible alternativer når det gjelder kundeservice. Det er opp til deg hvordan du vil kontakte dem. Du kan velge mellom live chat, telefon og e-post, alt etter hva du føler deg mest komfortabel med. UltraVPN har investert i et godt kundeservice-team, slik at du er trygg og får god og profesjonell hjelp så snart du søker etter det.

UltraVPN for Netflix

Mens de fleste VPN-tjenester ber deg om å koble til en amerikansk IP-adresse for å se på amerikansk Netflix, gjør UltraVPN det på en annen måte. De har sin egen kategori som heter UltraFlix US. Dette garanterer at du kan se amerikansk Netflix, og at det alltid vil fungere.

På denne måten trenger du ikke lete gjennom et hav av amerikanske IP-adresser etter en som faktisk gir deg tilgang til Netflix. Mange VPN-tjenester sliter med at Netflix svartelister IP-adressene sine, så det faktum at UltraVPN kan garantere tilgang er faktisk en veldig stor bonus.

UltraVPN har servere i Norge

Se på TV i utlandet med UltraVPN

UltraVPN er ikke bare god på å gi alle tilgang til strømmetjenester, men lar også brukere se på TV fra hjemlandet mens de er i utlandet.

Dette betyr at du kan bruke hvilken som helst strømmetjeneste du ønsker, når du vil. UltraVPN tilbyr servere med høy hastighet og god stabilitet, slik at du kan glede deg over all slags innhold i utlandet uten å bekymre deg for geo-blokkering.

Avanserte funksjoner

UltraVPN forskjellige funksjoner

Totalt sett er UltraVPN en ganske enkel VPN å bruke, og den har flere dedikerte servere for P2P og torrents. Dette er servere som støtter opp- og nedlasting av filer som du ønsker å dele med andre.

Du kan starte OpenVPN- og IKEv2-protokoller hvis du vil, men det må nevnes at slike innstillinger krever en god forståelse av hvordan de avanserte funksjonene faktisk fungerer.

Oppsummering

UltraVPN har kanskje bare vært i bransjen siden 2018, men den virker likevel som en av de sterkeste utfordrerne for rollen som den beste tjenesten. Deres fokus på anonymitet og sikkerhet og det gode utvalget av raske og stabile servere gjør denne VPN-tjenesten til et godt valg for enhver bruker.

Med UltraVPN kan du holde deg anonym på nettet og fjerne geo-blokkering for strømmetjenester som Netflix. Dette er en heldekkende VPN-tjeneste, så hvis ser etter en slik tjeneste, kan UltraVPN anbefales sterkt!

"UltraVPN er en god VPN tjeneste i forhold til det du betaler"

Rangering

8.9