Hvordan se TV2 Sumo i utlandet

Benytt deg av en VPN tjeneste for å se TV2 Sumo i utlandet.

Nordmenn får ikke tilgang til TV2 Sumo i utlandet. Opphavsrettigheter blokkerer nemlig oss fra å få tilgang til norsk TV utenfor Norges landegrenser. Det finnes få ting som er verre enn å bli møtt med denne blokkeringen, spesielt om en betaler for tjenesten det er snakk.

Vi skal utforske i denne artikkelen hvordan du kan bruke en VPN tjeneste for å se TV2 Sumo i utlandet. Det krever faktisk ingen teknisk kompetanse, og før du vet ordet av det har du tjenesten tilgjengelig!

Kort oppsummering

Det er rutingen, eller omdirigeringen om du vil, av din trafikk på nett gjennom en norsk server som gjør et VPN så effektivt. Når du skal se på TV2 Sumo i utlandet, så er nemlig alt du trenger at deres nettsider skal oppfatte det som om at du sitter i Norge og ser på.

Er du tilkoblet en norsk server, og dermed gir fra deg en norsk IP-adresse når du besøker TV2 Sumo, så kan du se alt av deres innhold direkte, selv fra utlandet. Det er ingen måte TV2 Sumo kan finne ut av at du sitter i utlandet, og dessuten er bruk av VPN fullt lovlig.

For å fullføre prosessen nevnt ovenfor trenger du altså bare en VPN tjeneste. Det finnes derimot mange av disse tjenestene i markedet. For å gjøre dette valget enklere for deg, så har vi håndplukket de VPN tjenestene som vi mener er best for å se på TV2 Sumo fra utlandet:

Åpne opp for innhold fra TV2

TV2 Sumo Logo

TV2 er en av de best kjente kanalene i Norge, og nordmenn flest kjenner til deres brede spenn av utvalg. Med serier, filmer, barne TV, sport, nyheter, og mye mer, så er TV2 ett av Norges desidert best kjente mediehus. Med seg på laget har de selvfølgelig også streamingtjenesten TV2 Sumo.

TV2 Sumo inneholder alt av TV2 sitt innhold, med de beste seriene blant annet som kanalen sender. Denne applikasjonen er selvfølgelig kjekk å ha, da en ikke er begrenset til TV2 sine egne sendetider, og en kan se hva en vil, og ikke minst hvor en vil. Det vil si, det finnes tross alt begrensinger.

Spesielt store er begrensingene når du reiser ut av Norge og ønsker å se TV2 Sumo i utlandet. Selv om portabilitetsordningen fra EU har løst opp noen av flokene, noe vi kommer nærmere inn på senere, så er det fortsatt slik at om en reiser utenfor EU, så er tilgangen til TV2 Sumo helt blokkert.

Det har altså ingenting å si om en betaler TV2 Sumo selv, eller til og med om en har en TV pakke fra for eksempel Canal Digital. Dersom du er utenfor Norges grenser, så treffer nemlig opphavsretten inn. Dermed er det vanskelig å få tilgang til å se TV2 Sumo i utlandet.

En VPN tjeneste hjelper deg derimot med å få tilgang til alt det norske innholdet du ønsker, da inklusive TV2 Sumo. Laster du ned en slik tjeneste i dag, så kan du nemlig logge deg på en norsk server, for deretter å rute din trafikk gjennom denne. Da vil en streamingtjeneste som TV2 Sumo tro at du er på norsk jord, og deretter gi deg tilgang til alt av deres innhold.

EU og geoblokkering

Før April 2018 ville alle som forsøkte å få tilgang på norsk innhold fra utlandet, men innenfor EU, få opp beskjeden om at innholdet var utilgjengelig utenfor Norge. Dette er ikke lenger tilfellet etter EU sine nye lover kom på banen, og mange norske TV kanaler er nå tilgjengelige innenfor EU.

Allikevel er innholdet begrenset her, og det er dessuten bare innenfor EU dette gjelder. Reiser du altså utenfor EU, det være seg om du er i Tyrkia eller USA for eksempel, så gjelder ikke de samme reglene. Dermed er en ofte like langt, med mindre en alltid reiser innenfor EU.

Fjern geoblokkering av TV2 Sumo

For å en gang for alle fjerne geoblokkering av TV2 Sumo, så er det viktig at en benytter seg av et godt VPN. Et VPN kan nemlig fjerne geoblokkering fra majoriteten av verdens land, da inklusive Norge. Teknologien bak dette er rimelig komplisert, men den kan kokes ned til et par enkle konsepter.

Besøker du en nettside, så sender du alltid fra deg en IP-adresse. Sitter du i Norge vil du få tilgang til TV2 Sumo fordi tjenesten registrerer at du er i Norge. Skal du derimot se TV2 Sumo i utlandet, så registrerer tjenesten umiddelbart din utenlandske IP-adresse. Resultatet er at innholdet her altså blir blokkert.

Med et VPN kan du derimot manipulere en tjeneste som TV2 Sumo til å tro at du faktisk besøker deres applikasjon fra en norsk adresse. Det er ingenting ulovlig med dette, og innholdet vil bli gjort tilgjengelig for deg i løpet av sekunder.

Ønsker du å fjerne geoblokkering av TV2 Sumo når du er i utlandet, så er det altså ikke mer enn et par steg du trenger å gjennomføre. Last ned et VPN som er kjent for å levere gode betingelser for norsk TV i utlandet, koble deg opp mot en norsk server, og besøk TV2 Sumo på nytt, og med ett har du innholdet du trenger.

Dette må du tenke på ved valg av VPN

TV2 Sumo Sport Det viktigste du skal tenke på ved valg av VPN er ditt bruksområde. Skal du kun oppnå best mulig anonymitet og fare sikkert på nett, så trenger du ikke at tjenesten har tusenvis av servere på verdensbasis. Om du til motsetning skal streame endel, så er utvalg av IP-adresser og ikke minst hastighet på disse streamene viktig.

Om du ønsker å se TV2 Sumo i utlandet, så er naturligvis utvalg av norske IP-adresser helt essensielt. Det er ikke til å komme utenom at en trenger en norsk IP-adresse for å se TV2 Sumo i utlandet. Dessuten betyr et godt utvalg av servere gjerne også større sjanser for en server med høy hastighet.

Høy hastighet innen streaming er viktig for en god opplevelse. Du skal være obs på at noen VPN tjenester mister mye av hastigheten, da trafikken tross alt skal rutes gjennom et ekstra punkt på veien. Derfor bør du lete etter en tjeneste som ikke er gjenstand for nettopp dette.

Videre, om du kun skal koble til tjenesten for å se på TV2 Sumo i utlandet, så er det behjelpelig om programmet er organisert og enkelt å navigere rundt i. Sist men ikke minst er samtlige VPN tjenester rimelige, men dersom tjenestene blir veldig like, så er dette også en god måte å velge og vrake med.

De beste VPN tjenestene for TV2 Sumo i utlandet

På bakgrunn av disse elementene, så har vi samlet sammen de VPN tjenestene vi mener gir nordmenn best mulighet til å se og kvalitet for TV2 Sumo eller NRK i utlandet. Det er altså elementer som antall norske servere, hvor raske disse serverne er, brukervennligheten til tjenestene, og deres pris som har blitt vurdert nøye.

ExpressVPN

Akkurat som ExpressVPN ville havnet øverst for rangeringer relatert til anonymitet og sikkerhet, så havner de som oftest øverst innen VPN bruk til fjerning av geoblokkeringer også. I henhold til fjerning av geoblokkeringer for å se TV2 Sumo i utlandet, så kommer ExpressVPN akkurat foran NordVPN.

ExpressVPN tilbyr servere over hele verden. Muligens er NordVPN hakket bedre på norske servere, men ExpressVPN har fortsatt mer enn nok å velge mellom her. I motsetning til andre VPN tjenester der en kanskje bare får en håndfull norske servere, så er det altså spekket fullt her.

Som en følge av nettopp dette garanteres du god hastighet hos ExpressVPN når du ønsker å se TV2 Sumo i utlandet. Hver enkelt server du ønsker å koble til vil kontinuerlig oppdatere deg hvor godt den presterer, og du kan når som helst raskt bytte til en enda bedre server, slik at du kan streame uten avbrytelser.

Å koble seg opp mot en norsk server har aldri vært enklere og raskere enn hos ExpressVPN. Navnet lyver ikke, og alt du trenger å gjøre er å laste ned tjenesten, logge deg på, finne frem til Norge i listen, og koble deg opp mot en norsk IP-adresse. I løpet av sekunder vil du være logget på serveren, og når du nå besøker TV2 Sumo vil alt av innhold være tilgjengelig!

ExpressVPN legger seg på et prisnivå som er noe over markedet, men igjen er VPN tjenester meget rimelige. Ønsker du å registrere deg for 3 år, så får du ExpressVPN til bare 50kr i måneden. Du kan forresten også benytte VPN når du er i Norge til å få tilgang på innhold i utlandet, slik som i for eksempel USA.

NordVPN

NordVPN er et annet stort navn innenfor VPN tjenester. Navnet er ikke tilfeldig, og tjenesten ble faktisk grunnlagt i Tromsø. I dag er tjenesten flyttet til Panama, men selskapet holder fortsatt en rekke av sine norske aner med seg. Dermed er de en av de beste på å hjelpe deg med å se TV2 Sumo i utlandet.

Først og fremst støttes dette opp om av det store antallet norske servere som NordVPN tilbyr. Selv om land som USA og Storbritannia selvfølgelig får mer oppmerksomhet, så befinner faktisk Norge seg her helt i toppsjiktet i henhold til å tilby flest servere til NordVPN sine kunder.

Videre kan du som bruker her nyte meget god hastighet, slik at hverken streaming eller gaming blir påvirket av tilkoblingen mot VPN. Det har seg nemlig sånn at enhver server du kobler til vil svekke hastigheten noe, og siden VPN ruter din trafikk gjennom en ekstra server, vil hastigheten gå ned noe. NordVPN er derimot kjent for å holde hastigheten høy.

Tjenesten er også kjent for å gjøre jobben med å koble seg opp mot en server meget enkel. Alt er på norsk her, slik at prosessen blir helt strømlinjeformet. Last ned programmet, koble deg opp mot en norsk IP-adresse, og besøk TV2 Sumo. Før du vet ordet av det kan du se TV2 Sumo i utlandet, og det krever ingen tekniske ekspertise.

Det kanskje aller største høydepunktet ved NordVPN er at du ikke skal betale all verdens for deres mange goder heller. Selv om NordVPN er blant de beste i bransjen, så får du altså hele deres tilbud til så lite som 25kr i måneden. NordVPN er også et godt valg for å se andre strømmetjenester i Norge.

Andre aktuelle VPN tjenester

Andre alternativer slik som UltraVPN og CyberGhost er også gode for deg som ønsker å se TV2 Sumo i utlandet. Poenget er uansett at du bør lete etter VPN tjenester som oppfyller kriteriene for utvalg av norske IP-adresser, hastighet på de respektive serverne, enkle brukerflater, og ikke minst rimelig pris.

Oppsummering

Det å se TV2 Sumo i utlandet er i grunn ikke veldig vanskelig. Alt du trenger å gjøre for å få tilgang er å laste ned et VPN program, koble deg opp mot en norsk server, og deretter besøke TV2 Sumo sin applikasjon på ny. Hele prosessen tar deg få minutter, og du kan altså få tilgang til hele TV2 Sumo sitt utvalg.

Prosessen er rett og slett så simpel som at en endrer den IP-adressen som TV2 Sumo ser at du har. I stedet for din utenlandske IP-adresse, så vises det en norsk servers IP-adresse, slik at du kan manipulere TV2 Sumo sin persepsjon. Dette er forøvrig fullt lovlig, men du må fortsatt betale for TV2 Sumo sine tjenester naturligvis.

For å finne den optimale VPN tjenesten til å gjøre jobben for deg, så er det viktig å tilpasse valget etter hvilke faktorer som gjør streaming opplevelsen bedre. Anonymitet og sikkerhet har tross alt ingen innvirkning her, så fokuser heller på utvalg av norske IP-adresser, hastighet, brukervennlighet, og pris.

Basert på disse faktorene anbefaler vi ExpressVPN og NordVPN som to klare favoritter. Disse tjenestene er perfekte for å se TV2 Sumo i utlandet. UltraVPN og CyberGhost er også gode alternativer som du kan vurdere.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan se TV2 Sumo i utlandet?

Det er enkelt å se TV2 Sumo i utlandet. TV2 Sumo er geoblokkert i utenfor Norge. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned et VPN-program. Et slikt program kan gi deg en norsk IP adresse. Etter du har lastet ned VPN-programmet er det bare å koble til en norsk server, da vil du få en norsk IP adresse og du vil kunne se TV2 Sumo.

Hvor mye koster det å se TV2 Sumo i utlandet?

Du må ha et TV2 Sumo abonnement som normalt. Etter dette må du som oftest betale en liten avgift for en VPN-tjeneste, rundt 50 kroner i måneden. Det finnes gratistjenester, men dette er ikke noe vi anbefaler.

Hva er beste VPN for TV2 Sumo i utlandet?

Det er mange VPN-tjenester som fungerer bra med TV2 Sumo. Vi har laget en tabell med de 5 beste tjenestene som faktisk fungerer med TV2 Sumo, som du kan se på vår nettside.

Hvordan se TV2 Sumo i Europa?

Innenfor Europa gir de nye EU lovene deg nå tillatelse til å se TV2 Sumo, selv om det i utgangspunktet kun er lovlig innenfor Norge. Dette er fordi EU vil nå et mål om likhet innenfor Europa.