Hvordan se Hulu i Norge

Hulu i Norge

Hulu er en amerikansk streaming tjeneste som tilbyr en rekke forskjellig innhold som filmer, serier og dokumentarer. Hulu har også blitt veldig populært da de i tillegg har over 65 forskjellige TV-kanaler. Dette er blant annet sport, nyheter og underholdningskanaler. Tjenesten er levert av Disney og du vil få tilgang til deres innhold, i tillegg til mye mer fra andre eksterne leverandører.

Problemet er at per dags dato er Hulu kun tilgjengelig i USA og Japan. Dette betyr på den andre siden ikke at du ikke kan se Hulu selv om du befinner deg andre steder i verden. Ved hjelp av en VPN tjeneste kan du bytte til en amerikansk IP-adresse slik at du får tilgang til alt innholdet de tilbyr. Hulu er også en del billigere enn for eksempel Netflix, og medlemskapene starter på rett over 60 kroner i måneden.

For å se Hulu i Norge følger du tre enkle steg:

  1. Finn en VPN leverandør som passer for dine behov
  2. Velg en amerikansk eller japansk server
  3. Du kan nå strømme Hulu som om du skulle vært i USA eller Japan!

Du kan nå strømme Hulu som om du skulle vært i USA eller Japan!

Hvorfor velge Hulu over en annen streaming tjeneste

Som nevnt er Hulu en del billigere en de fleste konkurrentene sine, spesielt dersom du har et norskt medlemskap. Du får et standard medlemskap for rett over 60 kroner i måneden, med første måneden gratis. Hvis du er interessert i den største pakken deres der du har tilgang til over 65 tv kanaler i tillegg til alt innholdet, koster dette litt over 400 i måneden.

Dette er blant annet alle sportskanalene til ESPN i tillegg til en rekke andre kanaler. Du kan både se repriser og ta opp programmer, dette er også veldig positivt. Dette betyr i prinsippet at du kan strømme live TV som du ville gjort gjennom en vanlig tjeneste hvis du er utilgjengelig mens innholdet blir sendt. Du kan også strømme Hulu på to forskjellige enheter samtidig. Hulu er kompatibel med alle type enheter som PC, mobil, nettbrett, Apple TV og spillkonsoller.

Du trenger en VPN for å se Hulu i Norge

VPN står for virtuelt privat nettverk. En VPN lar deg bruke en ekstern server slik at nettsidene du besøker tror at du er i et valgt land. Forskjellige leverandører tilbyr servere i forskjellige land, men du kan som regel være sikker på at en VPN har servere i USA. Alle nevnte leverandører i denne artikkelen passer godt for Hulu. Når du bruker en VPN er du også sikker på nettet. Dette vil si at ingen får tilgang til informasjonen din, så du kan være sikker når du surfer og steamer. Dette gjelder spesielt når du bruker et offentlig nettverk eller hotspot, men du er også utsatt selv i ditt eget hjem. Valg av VPN vil være basert på akkurat hva du trenger. Dette er faktorer som hvor mange enheter som kan bruke den samtidig, sikkerhet, antall land de har servere i, hastighet og pris.

For å endre IP-adresse velger du enkelt USA fra menyen i programvaren til din VPN leverandør. Du kan også velge å bruke en utvidelse til nettleseren din, men du vil da miste en del av sikkerhetsfunksjonene. Med en VPN vil du miste noe av hastigheten på internettet ditt, men med de beste leverandørene vil denne forskjellen kun være et par prosent. Når du bruker tjenesten til en av de beste leverandørene vil også ytelsen være såpass god at du ikke vil merke at du bruker en VPN. Dette vil si at du ikke vil miste tilkoblingen til serveren du bruker og at du slipper pop-ups.

De beste VPN tjenestene for Hulu

ExpressVPN

Prøv ExpressVPN med Hulu

Av alle de forskjellige leverandørene der ute, er dette den ledende leverandøren. Av alle mulige sjekkpunkter man tar i betraktning, leverer ExpressVPN på øverste nivå på alle. Når det kommer til hastighet vil du ikke merke at du bruker ExpressVPN, så du kan surfe og strømme som du vanligvis ville gjort. Dette er til tross for at du bruker en IP-adresse på andre siden av verden. I tillegg til servere i USA har de over 3000 servere i 93 andre land. Når du velger et land finner ExpressVPN automatisk den raskeste serveren.

Sikkerheten til ExpressVPN er også veldig god, og du trenger aldri å være engstelig for at noen skal få tilgang til din informasjon. De bruker en av de beste krypteringene på markedet, med privat krypterte DNS i tillegg på hver eneste server. Krypteringen i seg selv er forsåvidt mer enn god nok, men dette er kun for ekstra sikkerhet.

Selv om du nesten aldri vil miste tilkoblingen til serveren, vil internettet ditt bli skrudd seg av dersom dette skulle skjedd. Denne funksjonen kalles en kill-switch. Da selskapet er basert i De Britiske Jomfruøyer er selskapet heller ikke lovpålagt å lagre noe av informasjonen til brukerne sine. Dette gjør det heller ikke da de kjører en streng politikk om null loggføring.

ExpressVPN koster som de fleste andre VPN tjenester ca 100 kroner dersom du kun skal ha medlemskap i en måned. Som de fleste andre tjenester tilbyr de rabatter dersom du velger medlemskap over en lengre periode. Du kan få tjenesten i 6 måneder for 80 kroner i måneden, eller i et år for rett over 60 kroner i måneden. ExpressVPN tilbyr også alle pengene dine refundert de første 30 dagene dersom du skulle vært misfornøyd med tjenesten. Dette viser at de har selvtillit til sin egen tjeneste og regner med at kundene deres er fornøyde.

NordVPN

Prøv NordVPN med Hulu

Det kan være vanskelig å tenke seg til en tjeneste som kan måle seg med ExpressVPN. Men den andre leverandøren på listen vår, NordVPN, er også en tjeneste som leverer kvalitet helt i det øvre sjiktet på alle punkter. De tilbyr servere i 59 land med over 5500 servere. NordVPN er et godt alternativ for Hulu, da de har veldig raske servere i USA. På programmet har de også en verdenskart funksjon som gjør det enkelt å velge det landet du ønsker å koble deg til. Du har også tilgang til veldig gode norske servere dersom du er på ferie og ønsker å bruke norske tjenester.

NordVPN leverer også en sikkerhet som er veldig god. De bruker en TOR over VPN, også kalt dobbel VPN. Dette er ekstra beskyttelse i tillegg til en kryptering i verdensklasse. NordVPN er også utenfor USA og EU sin jurisdiksjon om loggføring, da de er basert i Panama. De lagrer heller ingen av informasjonen til brukerne sine. Hva dette betyr er at dersom det utenkelige scenarioet at de skulle bli hacket, er det ingen informasjon å finne. I tillegg har de en kill-switch funksjon for ekstra sikkerhet.

NordVPN følger den klassiske prisen på rett over hundre kroner for en måned. Denne leverandøren tilbyr på den andre siden flere forskjellige planer helt opp til tre år. Treårsplanen deres koster kun ca 30 kroner i måneden. Du kan også velge medlemskap over 1 eller 2 år, disse koster i underkant av 60 kroner og 40 kroner i måneden. Du har også mulighet til å få en full refusjon av pengene dine innen de første 30 dagene. Se en lengre vurdering av NordVPN og ExpressVPN her.

Surfshark

Prøv SurfShark med Hulu

Denne leverandøren er en nyere VPN enn de ovennevnte, men har raskt blitt en av de mest omtalte VPN leverandørene på markedet. Surfshark har gode servere i USA, så du kan strømme Hulu i full HD. Videre tilbyr de servere i over 63 land og har over 1700 servere. Da selskapet fortsatt er i vekst er de på ingen måte komfortable med dette tallet. De har tidligere uttalt at de jobber for å øke både antall land og antall servere.

Surfshark tilbyr veldig god sikkerhet, og du kan stole på at du kan være trygg på nettet med denne leverandøren. Det er fortsatt nevneverdig at de ikke når helt opp Express- og NordVPN når det kommer til sikkerhet. Dette er på grunn av mangel på noen mer avanserte sikkerhetsfunksjoner over krypteringen de ovennevnte leverandørene tilbyr. Når det er sagt har de allikevel en AES-256-GCM kryptering, som er en av de beste på markedet. De fører heller ingen logg og tilbyr kill-switch. De har også funksjoner som blant annet lar deg bruke servere i to forskjellige land samtidig og en egen “adblocker”. Du kan også bruke Surfshark på så mange enheter du ønsker om gangen.

Dette er en av leverandørene med høyest rabatter på de forskjellige medlemskapene sine. En måned koster i overkant av hundre kroner. Hvis du vil ha tjenesten i et år koster det så lite som under 40 kroner i måneden. Dersom Surfshark er en leverandør du virkelig er fornøyd med, kan du melde deg opp for et medlemskap i to år. Dette koster under 30 kroner i måneden, og du kan få alle pengene dine tilbake innen de første 30 dagene.

CyberGhost

Prøv CyberGhost med Hulu

Dette er en av leverandørene på markedet med lengst erfaring. Siden oppstart har de hatt over 20 millioner brukere, og dette er ikke uten grunn. CyberGhost leverer en solid VPN tjeneste. De tilbyr så mye som over 6400 servere i over 90 land. Hastigheten er heller ikke noe å klage på, og du vil ikke merke noen forskjell fra hastigheten du er vandt med uten en VPN. For Hulu er denne leverandøren også veldig god da de har en rekke servere i både USA og Japan.

Denne leverandøren har noe dyrere pris dersom du kun vil ha medlemskap i en måned med rundt 130 kroner. Men som de andre leverandørene har de gode rabatter for lengre medlemskap. Et år koster deg 60 kroner i måneden, to år koster i underkant av 40 kroner i måneden og tre år så lite som rundt 25 kroner. De har også regelmessige kampanjer der du kan få tjenesten enda billigere. De skiller seg også ut fra normen og tilbyr hele 45 dager med pengene tilbake garanti.

Fungerer gratis VPN med Hulu?

Det korte svaret på spørsmålet er nei. Da det er fullt forståelig at det kan være fristende med en gratis tjeneste fremfor en betalt, er det en rekke negative sider med gratis VPN leverandører. Det er nemlig slik at det koster en del penger å vedlikeholde og anskaffe nye servere og i tillegg sørge for at tjenesten til enhver tid holder de standardene som er satt. De fleste gratis VPN leverandører har sjeldent mer enn en server.

Dette fører ofte til at sider som Hulu, Netflix osv blokkerer serveren fra sine sider. Dette er ikke fordi VPN er ulovlig, men fordi de kun har rettigheter til å vise innhold i land de betaler for. Videre er det som regel slik at hvis du finner en gratis VPN som fungerer, vil du oppleve veldig treg hastighet. Dette gjør at du ikke kan strømme innholdet du ønsker uten hakking og bufring. Du er ofte også nødt til å holde deg til en datagrense, vanligvis på rundt 250-500 MB per dag, eller rundt 30-60 minutter med databruk.

De gratis VPN-tjeneste er også nødt til å tjene penger på en eller annen måte. Flere gratis VPN leverandører har blitt tatt for å selge informasjonen til brukerne sine videre til tredjeparter. Et av hovedpoengene med VPN er å beskytte informasjonen sin, så dette er noe du vil unngå. Det er heller nesten aldri noen sikkerhetsfunksjoner med en gratis VPN. Da du kan få noen av de beste tjenestene for så lite som under 30 kroner i måneden er det altså lite å spare på å velge en gratis VPN med tanke på de potensielle konsekvensene. Videre er det også ikke verdt det å velge en gratis leverandør når det kan være såpass negative konsekvenser som at din personlige data blir solgt videre.