Fungerer NordVPN med Netflix?

Fungerer NordVPN med Netflix?

Det kan være store forskjeller mellom innholdet på norsk og amerikansk Netflix. VPN-tjenester som NordVPN kan brukes til å omgå Netflix-blokkeringer, slik at du får tilgang til alt av Netflix innhold. Men hvor godt fungerer egentlig NordVPN med Netflix? Det får du svar på her i vår store NordVPN test i forhold til Netflixfunksjon.

Bruk NordVPN for å få tilgang til Netflix overalt

Den populære strømmetjenesten Netflix varierer innholdet sitt etter hvor i verden du befinner deg. Dette er fordi mye av innholdet er lisensiert fra andre innholdsprodusenter. Det er vanlig at de som eier rettighetene setter begrensninger for hvilke land Netflix kan vise innholdet til. Du kan enkelt omgå disse geoblokkeringene ved å velge en god VPN-tjeneste som NordVPN.

NordVPN lar deg skjule din egentlige IP-adresse og velge blant servere verden. Dersom du vil se på amerikansk Netflix, må du velge en amerikansk IP-adresse. Dermed ser det ut som om du bor i USA. Dersom du ønsker å få tilgang til Netflix fra andre land som Storbritannia, må du velge en IP-adresse for det aktuelle landet.

Her ser du at NordVPN gir deg adgang til amerikansk Netflix fra Norge.

Det kan også hende at du vil ha tilgang til norsk Netflix mens du er på ferie. I så fall kan du velge en norsk IP-adresse. Fordelen med å bruke NordVPN med Netflix er at de stadig oppdaterer konfigurasjoner og brukerveiledninger. Dersom du får problemer med ditt VPN for Netflix, kan du få hjelp av dem til å velge den beste serveren for øyeblikket.

Hva koster det å bruke NordVPN med Netflix?

Du må betale for et abonnement for både Netflix og NordVPN. Prisen for Netflix blir altså ikke omgått ved å bruke VPN. Du må derfor opprette et abonnement, akkurat som du ville ha gjort for å se på «vanlig» Netflix. Prisen på et Netflix-abonnement kan variere, og vi anbefaler derfor at du undersøker kostnadene selv før du registrerer deg.

NordVPN har forskjellige pristilbud, og kan koste helt ned til 30 kr i måneden.

NordVPN er en ganske rimelig VPN-tjeneste som har mange betalingsalternativer. Du kan betale kun for én måned om gangen eller flere år om gangen. Jo lenger tidsperiode, desto billigere blir abonnementet. NordVPN tilbyr 30-dagers fornøydhetsgaranti, slik at du kan teste ut tjenestene helt trygt.

Er utvalget egentlig bedre på amerikansk Netflix?

Du får tilgang til serier og filmer som ikke er tilgjengelig i Norge, dersom du strømmer amerikansk Netflix ved hjelp av VPN. Dette er mest sannsynlig på grunn av at det finnes flere brukere i USA. Interessant nok, så skal det visstnok være enda større innhold å velge mellom om du strømmer japansk Netflix.

Dersom du først skal strømme Netflix fra andre land, anbefaler vi at du eksperimenterer med andre land enn USA. Kanskje oppdager du mange spennende filmer som du ellers ikke ville hatt tilgang til. Du må imidlertid være obs på at du velger vekk tjenester som norsk teksting ved å strømme Netflix fra andre land. Tilgang til nordiske serier og filmer vil også være begrenset.

Prøv NordVPN nå

Er det lovlig å bruke NordVPN til å se amerikansk Netflix?

Det er ikke ulovlig å bruke NordVPN til å se på amerikansk Netflix, selv om de ikke er så begeistret for at du gjør det. Det finnes ingen lover som tilsier at du kan bli straffet for å gjøre det. Blokkeringene fra Netflix sørger imidlertid for at du får opp feilmelding, dersom du ikke har et velfungerende VPN.

Blir Netflix-kontoen min sperret om jeg bruker NordVPN?

Netflix-kontoen din blir ikke kansellert om du bruker NordVPN eller andre VPN-tjenester for å strømme filmer og serier. Netflix går derimot langt for å forhindre at brukerne har tilgang til innhold som ellers ville ha vært blokkert for dem. Det betyr at de kan sperre tilgangen, men ikke selve kontoen.

Hvordan få amerikansk Netflix – steg for steg

Det er enkelt å komme i gang med VPN for Netflix. Her veileder vi deg gjennom tre enkle steg, slik at du kan se på Netflix gjennom NordVPN så problemfritt som mulig. Dersom du skulle stå fast på noen av stegene, vil kundestøtten til NordVPN kunne hjelpe deg videre.

1. Begynn med å sette opp NordVPN-konto

Det første du må gjøre er at å lage deg en NordVPN-konto. Det er som nevnt billigst på sikt å velge en abonnementsperiode som strekker seg over minst ett år. De har en veldig god fornøydhetsgaranti, så du risikerer ikke pengene dine ved å velge en lengre periode. Det er bare å kontakte dem om du ikke er fornøyd, så får du hele kjøpesummen tilbakeført.

Du trenger kun epostadresse og passord for å opprette konto, uten behov for å oppgi postadresse og telefonnummer. Dermed er det mulig for brukerne å forbli omtrent helt anonyme, særlig om du velger å betale med Bitcoin.

2. Bytt IP-adresse

Nå som du har betalt, registrert deg og logget inn, så er det på tide å endre IP-adresse. VPN-tjenestene fungerer slik at Netflix ikke kan se din egentlige IP-adresse. Du velger istedenfor en server i det aktuelle landet, dvs. USA for amerikansk Netflix. Dersom du ønsker å surfe fra mobil eller nettbrett, så må du laste ned NordVPN appen først. Du kan også velge egne servere for deg som vil se på Netflix med VPN.

Det er enkelt å bytte IP adresse inne på NordVPN sin app. Du må bare søke etter USA.

3. Logg inn på amerikansk Netflix

La oss fortsette med amerikansk Netflix som eksempel, selv om du kan se på Netflix også fra andre land som Japan. Nå som du bruker en amerikansk server kan du logge deg inn på Netflix-kontoen din. Netflix tror automatisk at du surfer fra en adresse i USA, slik at du lurer geoblokkeringene. Dersom du er på ferie i Spania og vil ha tilgang til nordisk Netflix, så velger du en norsk server.

Prøv NordVPN nå

Hvorfor velge NordVPN for å se på Netflix

Du har mye å velge blant når du skal bruke VPN for Netflix, men NordVPN er utvilsomt en av de aller beste blant norske VPN-tjenester. Årsaken til dette er sikker surfing, lynrask hastighet og kundestøtte som hjelper deg om du får problemer med å strømme Netflix. I tillegg er tjenesten brukervennlig, og personvern er godt ivaretatt.

Hvor sikker er NordVPN?

NordVPN bruker innovativ og toppmoderne kryptering, noe som gjør at du kan surfe trygt på nett. Det er ikke bare Netflix som ikke vet hvor du egentlig surfer fra. Internett-leverandører, myndigheter og hackere kan ikke misbruke eller se din informasjon. Du trenger dermed ikke å bekymre deg for at din personlige informasjon skal komme på avveie.

I tillegg tilbyr NordVPN et såkalt Kill Switch. Det betyr at hvis VPN-tjenesten faller ut, vil du miste forbindelse til internett. Ellers er faren at du ikke får beskjed at VPN ikke fungerer, og du surfer videre uten VPN. NordVPN fører heller ikke logger, noe som er bra for deg som er opptatt av personvern.

Hastighet – Hvor rask er NordVPN?

Hverken fart eller båndbredde er begrenset når du strømmer via NordVPN. En kombinasjon av bredt servernettverk, NordLynx-protokoll og solid arkitektur gjør at strømmeopplevelsen blir svært rask. De begrenser heller ikke nettverksbåndbredden, slik enkelte andre VPN-tjenester gjør. Det betyr at du kan se på Netflix, uten forsinkelser og irriterende bufring.

Hastighet er nemlig svært viktig når du skal strømme filmer og serier gjennom VPN. Du vil ikke merke særlig forskjell i hastighet for daglig bruk av NordVPN, selv ikke om du bruker VPN for å spille på nett eller laste ned noe. NordVPN vil automatisk velge den raskeste serveren som er tilgjengelig.

Brukervennlighet – Hvor god kundestøtte har NordVPN?

NordVPN gir deg raskt hjelp om du skulle møte på problemer. Du kan kontakte dem via live chat eller post. Kundestøtten er tilgjengelig døgnet rundt, noe som vi anser for å være et stort pluss. Du kan for eksempel kontakte dem om du opplever:

  1. Treg tilkobling
  2. Problemer med appen
  3. Bestemte nettsider funker ikke

Det er også mulig å ta en titt i hjelpesenteret for å se om du finner svar på spørsmålene dine der. Svært mange artikler er tilgjengelige. Informasjonen blir dessuten kontinuerlig oppdatert. Du kan søke etter svar i søkefeltet eller bla gjennom kategoriene.

Prøv NordVPN nå

Ikke alle VPN-leverandører fungerer på Netflix

Et kjedelig faktum er at ikke alle VPN-leverandører fungerer på Netflix. Netflix tar aktivt grep for å forhindre at brukerne omgår geoblokkeringer. Det betyr at servere som har fungert feilfritt, plutselig kan bli blokkert. I slike tilfeller er det viktig å ha en VPN-tjeneste av høy kvalitet, slik at du kan fortsette strømmingen igjen så snart som mulig.

Ved jevne mellomrom kan Netflix svarteliste enkelte VPN servere. Dersom det skjer, vil du få opp en feilmelding når du logger deg inn på Netflix. NordVPN har valgt å løse dette ved å stadig legge til nye servere, slik at du simpelthen kan bytte server. Du slipper også være redd for å binde deg til en VPN-tjeneste bare for at serverne skal slutte å virke. De har tusenvis av servere fordelt på flere titalls land til sammen.

NordVPN gir deg en oppdatert oversikt over hvilke servere som fungerer inne på sine hjelpesider. Det betyr at du alltid har oversikt over hva du må gjøre for å strømme fritt, uavhengig av lokasjon. Alt dette gjør NordVPN til et trygt valg for deg som vil strømme serier og filmer på utenlandsk Netflix, uten bekymringer.