Fungerer ExpressVPN med Netflix?

Fungerer ExpressVPN med Netflix?

Ønsker du å bruke VPN for Netflix og låse opp innhold som ellers ikke er tilgjengelig i Norge? Ser du etter beste VPN-tjeneste for Netflix? Da har du kommet til riktig sted. Les videre for vår store ExpressVPN test for deg som vil se på filmer og serier gjennom den populære strømmetjenesten.

Hvorfor har Netflix geoblokkeringer?

Netflix produserer en del serier og filmer selv, men en stor del av innholdet er lisensiert. Det er ganske vanlig at rettighetsinnehaverne setter begrensninger for hvilke land innholdet kan vises. Amerikansk Netflix har et ganske stort innhold, sammenlignet med norsk og nordisk Netflix. Det er kanskje ikke så rart, ettersom Netflix har flere brukere i USA.

Det kan allikevel være frustrerende å ikke få tilgang til serier og filmer på grunn av geoblokkeringer. En god løsning er å bruke VPN for amerikansk Netflix. VPN-tjenesten gjør at du kan lure deg rundt blokkeringene, slik at du får tilgang til innhold som ellers ville ha vært blokkert.

Din egentlige beliggenhet blir skjult. Istedenfor kan du velge å surfe fra andre servere i det aktuelle landet. For eksempel, hvis du vil se på amerikansk Netflix kan VPN-tjenesten få det til å se ut som om du surfer fra USA. Du kan også bruke ExpressVPN til å se på norsk Netflix mens du er på ferie.

Prøv ExpressVPN nå

Hvorfor bruke ExpressVPN for Netflix

ExpressVPN er en VPN-tjeneste som gir deg tilgang til internett uten grenser. Du kan bruke tjenestene deres til å surfe og strømme fritt, uansett hvor i verden du befinner deg. De har i skrivende stund over 3000 servere fordelt på 94 land. Du får dermed tilgang til alt av tjenester, apper og innhold verden over, inkludert amerikansk Netflix.

Det er slett ikke alle VPN-tjenester som har en god løsning for Netflix. Netflix forsøker å stenge tilgang ved jevne mellom. Det hender at de blokkerer VPN-serverer, slik at du en dag plutselig ikke får tilgang. ExpressVPN løser dette på en god måte, nemlig ved å legge til nye servere.

ExpressVPN gir deg adgang til amerikansk Netflix i Norge.

Du trenger derfor ikke å være redd for at du binder deg til en VPN-tjeneste som plutselig ikke fungerer for Netflix lenger. Skulle det oppstå et problem, kan du velge en ny server i det landet som du vil strømme Netflix fra.

Det er imidlertid ikke bare amerikansk Netflix som er tilgjengelig for deg. Du kan simpelthen bytte server for å få tilgang til andre land, for eksempel tysk, australsk eller britisk Netflix. Du kan selvsagt også strømme innhold fra andre strømmetjenester også som Hulu og BBC iPlayer og mer. ExpressVPN er dessuten svært nyttig om du skal reise til land med veldig streng sensur, for eksempel Kina.

Strøm videoer og serier uten struping

Enkelte internettleverandører og lokale nettverk kan strupe strømmetjenester av ulike grunner, rett og slett fordi strømming krever svært høy båndbredde. Struping betyr i praksis at det innføres restriksjoner i båndbredde, noe som kan resultere i bufring og treg tilkobling. Hastigheten blir bevisst redusert av leverandøren.

ExpressVPN sørger for at trafikken din er beskyttet i en kryptert tunnel. Dermed unngår du struping, samtidig som sikkerheten blir vesentlig forbedret. Blir hastigheten veldig mye bedre når du bruker ExpressVPN, så kan det tyde på at leverandøren reduserer hastigheten din med vilje.

Slik ser du Netflix med ExpressVPN på tre enkle steg

Er du klar til å teste ExpressVPN selv og låse opp innhold på Netflix? Du kommer raskt i gang ved å følge disse tre enkle stegene. Det tar deg bare noen få minutter fra du begynner registreringen til du er klar til å strømme filmer Netflix på tvers av landegrenser.

Registrer ny brukerkonto på ExpressVPN

Første steg er å opprette ny brukerkonto. Du trenger bare å oppgi minimalt med informasjon, for eksempel epostadresse. Du kan også betale med Bitcoin om du ønsker å være så anonym som mulig. ExpressVPN aksepterer mange betalingsmetoder som kredittkort, Klarna og PayPal.

Velg en passende server

Du må velge en server i det landet som du vil strømme Netflix fra. For eksempel, du må ha en britisk server for britisk Netflix og amerikansk server for amerikansk Netflix. Pass på at du velger en server med høy hastighet for å unngå bufring. Du vil kunne sjekke dette når du velger server på en enkel og oversiktlig måte. Les mer om å endre IP adresse generelt her.

ExpressVPN har mange amerikanske servere du kan koble til.

Logg deg inn på Netflix

Siste steg er å logge deg inn på Netflix. Vennligst vær oppmerksom på at du trenger et Netflix-abonnement. Netflix er ikke inkludert i prisen til ExpressVPN. Så lenge du har valgt en server i riktig land, så vil du ikke få problemer med å logge deg inn.

ExpressVPN har en rekke praktiske funksjoner for Netflix, for eksempel hastighetsmåler. Du kan bruke den til å teste hastighet og ventetid for de ulike tilgjengelige serverne. Vi anbefaler at du velger den raskeste for å se på Netflix uten bufring og problemer. Ifølge Netflix, så bør hastigheten være minst 500 kbps. Normal kvalitet er 1500 kbps, mens du må opp i 25000 for å få ultra-HD kvalitet.

Prøv ExpressVPN nå

ExpressVPN app: Netflix på telefon og nettbrett

Du må laste ned appen til ExpressVPN om du ønsker å bruke nettbrett eller mobil til å strømme Netflix. I tillegg kan du også bruke ExpressVPN på spillkonsoller som PlayStation og Xbox. Uansett hvilken enhet du skal strømme fra, får du ubegrenset båndbredde og 256-biters kryptering. Du kan derfor strømme serier og filmer på akkurat den enheten som du foretrekker.

Netflix med ExpressVPN på SmartTV

Det finnes mange gode løsninger for deg som ønsker å bruke ExpressVPN med SmartTV. Enkelte systemer lar deg installere VPN-appen direkte på TVen. Alternativt kan du kanskje bruke en manuell konfigurasjon. Hvis ikke det er mulig, kan du bruke MediaStreamer-tjenesten til ExpressVPN. Plasseringen din blir skjult, men uten at du får med øvrige personvernsfordeler.

Sist, men ikke minst, så kan du koble SmartTVen din direkte til en VPN-aktivert ruter. Denne løsningen krever minst konfigurasjoner, og du oppnår komplett beskyttelse. Du kan sjekke om SmartTVen din er kompatibel inne på ExpressVPN sine nettsider – trykk her for å se tilgjengelige merker og for å lese brukerveiledningene.

Hva koster det å bruke ExpressVPN for Netflix?

Du må som nevnt betale for et Netflix-abonnement, i tillegg til VPN-tjenesten. Det kan imidlertid virkelig lønne seg å bruke en kvalitetstjeneste som ExpressVPN. Mange gratis VPN-tjenester har ikke tilstrekkelig hastighet eller begrenser båndbredden. Det hjelper lite at du kan logge deg inn på amerikansk Netflix, dersom seriene henger seg opp og gir deg en dårlig seeropplevelse.

Husk at trafikken din sendes gjennom en ekstra ekstern server – hastigheten kan dermed bli redusert, med mindre du velger en kvalitetstjeneste som ExpressVPN. Dårlige VPN-tjenester klarer heller ikke å holde tritt med geoblokkeringene, og det finnes dessverre mange VPN-tilbydere som ikke kan brukes med Netflix.

Her ser du prisene til ExpressVPN.

Du kan velge mellom flere ulike abonnement. Jo lenger du binder deg, desto billigere bli abonnementet. I skrivende stund koster det for eksempel $12,95 for én måned. Betaler du for ett år om gangen, tilsvarer det $8,32 per måned. Du sparer dermed 35 %. ExpressVPN har en 100 % fornøydhetsgaranti som varer i 30 dager, noe som gjør det trygt å teste ut tjenestene.

Er det forbudt å bruke ExpressVPN for Netflix?

Det finnes ingen lov som sier at du som privatperson ikke kan bruke VPN for å se på Netflix i andre land. Du kan altså ikke bli straffet for det under lovverket. Netflix er derimot ikke særlig begeistret for at du omgår geoblokkeringene, ettersom det strider mot lisensene deres.

Det som kan skje hvis du blir oppdaget er at VPN serveren blir blokkert. Du får i så fall opp en feilmelding når du prøver å logge deg inn. Netflix-kontoen din blir ikke kansellert eller slettet, men du må finne en annen server som fungerer inne på ExpressVPN sine sider.

Andre fordeler ved å bruke ExpressVPN

ExpressVPN har et veldig godt tilbud. Det finnes mange fordeler ved å bruke denne VPN-tjenesten, i tillegg til å se på Netflix. Du får blant annet enestående sikkerhet og personvernet ditt er godt beskyttet. Du kan surfe trygt, selv på åpne offentlige nettverk.

Kraftig databeskyttelse

Kryptering i toppklasse, ingen loggføring og avansert teknologi gjør at du kan være anonym på nett, trygt beskyttet mot hackere. For eksempel, ExpressVPN fås med den geniale funksjonen Network Lock. Dersom VPN-tilkoblingen svikter, vil Network Lock beskytte dataene dine og blokkere internett-trafikk til VPN-tilkoblingen er gjenopprettet.

God kundeservice døgnet rundt

Du kan kontakte kundeservice via live chat når som helst på døgnet. Det er også mulig å sende epost, dersom du foretrekker det. ExpressVPN har et stort bibliotek med videoer og andre ressurser som svarer på de fleste spørsmål. Dette er veldig praktisk for feilsøking og rask hjelp.

Prøv ExpressVPN nå

Derfor anbefaler vi ExpressVPN for Netflix

Dette utvilsomt en av de beste VPN-tjenestene for Netflix på markedet. ExpressVPN er en seriøs aktør som har vært på markedet i en årrekke. De har utviklet en rekke funksjoner og spesifikasjoner som passer perfekt for strømming av serier og film. For å oppsummere helt kort, dette er de viktigste fordelene:

  1. Lynrask hastighet uten forsinkelser
  2. Stort utvalg av servere som omgår geoblokkering
  3. Dyktig kundeservice som er klar til å hjelpe deg
  4. Kjapp registrering: Du er klar på minutter

Da er det bare å ønske deg riktig god filmkveld – kos deg med Netflix, enten det er i Norge eller på tvers av landegrensene.