Hvordan få amerikansk Netflix?

Benytt deg av en VPN tjeneste for å se amerikansk Netflix.

Lurer du på hvordan få amerikansk Netflix? I så fall har du kommet riktig sted. I denne artikkelen skal vi forklare deg hvordan du enkelt kan få tilgang til Netflix fra USA innen noen få minutter.

Netflix er en veldig bra tjeneste, men ulempen som vi alle vet er at amerikansk Netflix har et mye bedre utvalg enn det norske Netflix utvalget. Fortvil imidlertid ikke, for det finnes en løsning på dette. Koden er å benytte seg av et VPN program som kan lure Netflix til å tro du er i USA.

Nedenfor vil vi først presentere hvilken VPN som er best for å få en amerikansk IP adresse for å se Netflix sin amerikanske versjon. Deretter vil vi gå litt nærmere inn på hva VPN er, og hvordan det fungerer.

5 beste VPN tjenester for Netflix

Dette er de 5 beste VPN tjenestene vi for øyeblikket mener fungerer best med amerikansk Netflix. Dette er også noen av de mest populære VPN tjenestene i Norge. Vær klar over at det også finnes en rekke andre VPN tjenester.

Hva er VPN?

VPN står for Virtuelt Privat Nettverk. De tekniske detaljene er ganske kompliserte, men ikke så viktige. Hovedpoenget er at et VPN program fungerer som en tunnel mellom en server i et annet land og din PC, nettbrett eller mobiltelefon.

Alle VPN leverandører leier en rekke servere forskjellige steder i verden. På VPN programmene kan du koble deg til de forskjellige serverne. Din trafikk vil deretter omdirigeres innom denne serveren, slik at din IP adresse vil være fra denne serveren. Tredjeparter på internett vil dermed tro at du er i det landet serveren er i. Kobler du deg til en server som ligger i USA, vil tredjeparter tro at du er i Amerika. Dermed vil du lure Netflix, og du vil få tilgang til amerikansk Netflix og ikke den norske. Dermed vil du ha et mye bedre utvalg.

Hvordan få amerikansk Netflix med VPN?

Det er altså veldig enkelt. Først må du bestemme deg for en VPN leverandør. Det finnes både betalte VPN leverandører og Gratisleverandører.

Vi anbefaler av flere grunner de betalte VPN leverandørene, særlig dersom du vil bruke VPN til å få amerikansk Netflix. Du kan imidlertid selvfølgelig prøve å få det til med en gratisleverandør hvis du ønsker dette. Vi skriver mer om dette under.

Med en gang du har koblet til en amerikansk server på VPN tjenesten er det bare å logge inn på Netflix og se det nye utvalget.

Når du har funnet din VPN leverandør må du registrere deg og deretter laste ned produktet. Når du så har lastet ned produktet er det bare å koble deg til en amerikansk server. Da er det bare å logge deg inn på Netflix, og du skal da ha tilgang til USA. Dette tar rundt 5 minutter.

Hvordan velge riktig VPN?

Netflix har aldri bekreftet dette, men de fleste antar at Netflix av forskjellige årsaker prøver å forhindre bruk av VPN. Dermed vil de dårligste VPN leverandørene ofte ikke fungere for å få amerikansk Netflix. Grunnen til dette er at de har for få servere, slik at Netflix enkelt kan identifisere disse serverne og blokkere trafikk som kommer fra disser serverne. De beste VPN leverandørene har imidlertid så mange servere i USA som stadig oppdateres, slik at det blir umulig for Netflix å blokkere disse.

Av den grunn er det derfor også viktig at man velger det rette programmet for å se amerikansk Netflix. Alle programmene vi anbefaler på vår side fungerte fint til å koble til USA sist vi testet.

Beste VPN for Netflix USA: ExpressVPN

Alle VPN programmene vi anbefaler på denne siden fungerte bra for å få amerikansk Netflix sist vi testet. Vi synes imidlertid ExpressVPN var hakket bedre enn de andre leverandørene.

Grunnen til dette er at ExpressVPN blant annet har desidert flest servere i testen. ExpressVPN har 2200 servere, hvilket betyr at hastigheten er meget rask. ExpressVPN har også ekstremt mange servere i USA. Dette gjør det for det første umulig for Netflix å blokkere serverne, samt blir også hastigheten meget rask hvilket fører til bra streaming.

ExpressVPN har også veldig bra kundeservice sist vi sjekket. Vi er også veldig fornøyde med designet til ExpressVPN, og vi synes dette skiller seg positivt ut i forhold til de andre VPN leverandørene. Mens de andre leverandørene har lister over ulike land du kan velge, har ExpressVPN et verdenskart som du kan velge land ut fra. Det blir dermed veldig lett å koble deg til USA og deretter se amerikansk Netflix. Du kan også velge ut fra lister om du ønsker dette. ExpressVPN fungerer også godt med å se den amerikanske versjonen av Hulu i Norge.

ExpressVPN har også en nulloggsføringspolicy, hvilket betyr at du ikke registrerer din aktivitet. Du vil dermed bli helt anonym når du er koblet til en annen server. Dette er en av grunnene til at mange benytter seg av en VPN leverandør i første omgang, nemlig for å være helt sikker på at ingen skal spore nettaktiviteten din.

Alle VPN leverandørene vi anbefaler her er betalt, og ExpressVPN skiller seg ikke ut her. Prisen er imidlertid relativt billig. For 70 kr får du et enkelt månedsabonnement. Binder du deg for en lengre periode, blir prisen vesentlig billigere per måned. ExpressVPN har også en praktisk 30 dagers pengene tilbake garanti, som gjør at du kan avslutte abonnementet innen 30 dager dersom du ikke er fornøyd og få pengene tilbake.

Mens vi testet ExpressVPN oppdaget vi til min glede at utrolig mange filmer og serier var tilgjengelig på amerikansk Netflix, i motsetning til den norske versjonen. Du kan lese en større test av VPN leverandører for iPhone her.

Andre alternativer?

Vi er også veldig fornøyde med NordVPN og PrivateVPN. Særlig NordVPN fungerer bra med amerikansk Netflix siden leverandøren har så mange servere i USA. NordVPN, sammen med ExpressVPN, er nok en av de aller beste i testen. Dette er en VPN som har vært der lenge og har bevist seg som en seriøs leverandør som ikke gir ut noen informasjon om brukerne sine.

PrivateVPN fungerte også fint til bruk av amerikansk Netflix sist vi testet. Dette er en VPN leverandør som er basert i Sverige, slik at man får litt mer nærhet til leverandøren.

Dette har riktignok ikke mye å si på serverkvaliteten. Du kan imidlertid kontakte kundeservice på norsk om du ønsker dette.

Koble til amerikansk Netflix raskt med VPN

Ulempen med PrivateVPN er at de for øyeblikket har færre servere i USA enn NordVPN og ExpressVPN slik at det er usikkert om du alltid vil ha tilgang til USA med serverne deres. Slikt sett er NordVPN er tryggere valg etter vår mening.

Betalt- eller gratisleverandør?

Det finnes både gratis og betalte VPN leverandører. I første omgang er det selvfølgelig mer naturlig å ville benytte seg av et gratis VPN produkt. Imidlertid anbefaler vi ikke dette, i alle fall ikke dersom du ønsker å benytte VPN for å få tilgang til amerikansk Netflix. Det er flere grunner til dette.

For det første har gratisproduktene veldig få servere i de forskjellige landene slik at hastigheten ofte er treg. Du vil kunne oppleve at streamingen oppleves hakkete og enkelte ganger faller helt ut. Dette er naturlig nok utrolig frustrerende. Med de beste betalte VPN leverandørene slipper man dette. Skal du for eksempel se NRK i utlandet er hastighet veldig viktig.

I tillegg, og kanskje mer relevant dersom du vil bruke VPN for å få amerikansk Netflix, vil gratisproduktene ofte ikke fungere for aå koble seg til USA. Dette er fordi de har for få servere i USA som ikke oppdateres. På denne måten vil Netflix enkelt kunne blokkere serverne gratisproduktene tilbyr.

Et annet viktig poeng er at det tidligere har vært rykter om at gratisleverandører har solgt informasjon om brukernes aktivitet til tredjeparter. Dette er naturligvis svært uheldig, særlig for VPN leverandører hvor selve formålet er å skjule aktivitet på nettet. Med de fleste betalte VPN leverandører opprettholdes det en total politikk om null loggføring slik at de ikke har noen informasjon om din aktivitet.

En mulighet vil naturligvis å prøve både et gratisprodukt og et betalt produkt. Dersom du er fornøyd med gratisproduktet i forhold til prisen kan du alltids spørre om å få pengene tilbake. Les mer om de beste gratis VPN-tjenestene for Netflix her.

Amerikansk Netflix i fremtiden?

Netflix sitt uttalte mål er at tjenesten etter hvert skal bli global. Dette medfører at Netflix i fremtiden vil kunne ha samme tilbud i alle land, og at det ikke lenger vil være nødvendig å bruke VPN for å koble seg til amerikansk Netflix.

Det er imidlertid svært uklart hvor lang tid dette vil ta. Sannsynligvis vil det fortsatt ta en stund, da det er en rekke lov- og rettighetsspørsmål som må avklares.

VPN fungerer også på nettbrett.

Netflix har sagt dette helt siden 2016 og det har ikke skjedd så veldig stor forbedring siden den gang. Tiden vil imidlertid vise.

Andre fordeler med bruk av VPN

Dersom du benytter deg av et VPN program for å få amerikansk Netflix vil du også få noen andre fordeler.

De fleste bruker VPN programmer fordi de ønsker å beskytte seg mot overvåkning på nett, og for å bedre sitt personvern. Det er ingen hemmelighet at det kan være usikkert hvem som følger med på hva vi gjør på internett. Med et VPN program vil du altså bli koblet til en IP adresse i et annen land og din aktivitet vil dermed bli skjult og være anonym. Bruker du et VPN program som ikke loggfører noen av din aktivitet vil du altså være helt skjult. VPN programmer har dermed ofte blitt brukt til å laste ned filmer og musikk som er beskytte av opphavsrett. Merk at bruk av VPN til slike formål ikke er noe vi i redaksjonen oppfordrer til.

Du vil også kunne benytte deg av VPN programmer til å få tilgang til annet innhold. For eksempel vil du kunne koble deg til Sverige for å se på svenske TV kanaler på nett, HBO sin USA versjon, også videre. Er du i utlandet vil et VPN produkt være svært anvendelig, da du kan bruke VPN til å koble deg til en norsk server og dermed se på for eksempel NRK og TV2 Sumo som ellers ville vært blokkert for deg i utlandet.

Det finnes også en rekke andre fordeler, men vi skal ikke gå inn på flere i denne artikkelen. Da håper vi i redaksjonen at du lykkes med å skaffe deg amerikansk Netflix!

Kan jeg bruke VPN på alle enheter?

De beste VPN leverandørene vi anbefaler har programmer som er tilpasset alle enheter. Dette innebærer at du kan laste ned VPN programmet til både PC, Mac, iPhone, iPad, Android og andre liknende enheter. De beste VPN leverandørene har også mulighet for å kobles sammen med forskjellige routere og liknende. Dette innebærer at du også kan bruke VPN til å se NRK i utlandet på iPhone eller andre mobiltelefoner eller nettbrett.

Er det lovlig å lure Netflix med VPN?

Vi får ofte spørsmål om det er lovlig å bruke Netflix med VPN. Det korte svaret er enkelt, det er lovlig, ifølge regjeringen. Det er ingen lov som forbyr deg å bruke en VPN tjeneste, så du kan trygt benytte deg av en VPN for å se Netflix USA. Det som ikke er lovlig er å bruke VPN til ting som i utgangspunktet ikke er lovlig, men det er ikke selve bruken av VPN som er det ulovlige i dette tilfellet.

Hva skal jeg se etter i en VPN?

Det finnes mange VPN tilbydere der ute som du kan bruke til å streame TV serier og andre programmer som ikke er tilgjengelig på grunn av rettighetsbegrensninger. Det du må se etter da er noen få viktige faktorer.

For det første må du se etter antall servere. Jo flere jo bedre, og dette gjelder også antall land. Dersom du ønsker å se NRK i utlandet er det selvfølgelig viktig at VPN tilbyderen tilbyr norske servere, slik at du kan få en norsk IP adresse. På lik linje er det viktig at dersom du skal se amerikansk Netflix må VPN tilbyderen ha amerikanske servere, slik at du kan få en IP adresse fra USA.

Andre ting som også er veldig viktig når du skal strømme er hastighet. Dette betyr at VPN tilbyderen må kunne love deg at hastigheten på streamingen ikke er tregt. All bruk av VPN vil føre til at hastigheten på nettet går noe tregere, men de beste vil føre til at hastighetstapet er minimalt.

Ellers må du se på generelle momenter som kundeservice, brukervennlighet, rykte og rennome også videre.

Dersom du lurer på mer om hva VPN er kan du lese mer om dette i denne artikkelen.

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor bruke amerikansk netflix?

Hovedgrunnen til å bruke amerikansk Netflix er at det er mye mer innhold på denne versjonen. Amerikansk Netflix har opp til dobbelt så mye innhold som norsk Netflix, slik at du får tilgang til mange flere serier, dokumentarer og filmer.

Hvordan få amerikansk Netflix?

Det er veldig enkelt å få amerikansk Netflix. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned en god VPN-tjeneste og så koble deg til en amerikansk server. Da vil du få en amerikansk IP-adresse og Netflix vil tro du er i USA.

Hvor mye koster amerikansk Netflix?

Det er relativt billig å få amerikansk Netflix. Du må bare betale for et vanlig Netflix abonnement, og en liten avgift for en VPN-tjeneste på rundt 50 kroner i måneden. Samlet kommer det på under 200 kroner i måneden.

Er amerikansk Netflix lovlig?

Det er helt lovlig å bruke VPN til å se amerikansk Netflix, så du trenger ikke å bekymre deg for dette.