5 VPN tjenester som fungerer med Netflix

Våre toppvalg for de beste VPNene for Netflix.

Hvis du har blitt frustrert av Netflix sin feilmelding er du ikke alene. Heldigvis er det en løsning. Helt siden Netflix implementerte sine nye VPN forbud har dette hindret kundene få tilgang til amerikansk Netflix via VPN fra andre land.

Når du kobler deg til de fleste VPN tjenester gir Netflix ofte følgende beskjed: "Ops, noe gikk galt. Du synes å bruke en VPN eller Proxy. Vennligst skru av noen av disse tjenestene og prøv igjen."

Kampen mellom Netflix og VPN-leverandørene fortsetter, men gode VPN alternativer for Netflix finnes fremdeles. Det hele har blitt til en katt-og-mus lek mellom Netflix og VPN leverandørene. En server som fungerer i dag kan bli blokkert i morgen, mens nye servere stadig blir lagt til.

Imidlertid er det fremdeles VPN-leverandører som tilbyr noen muligheter for å omgå Netflix sin geoblokkering. Her er våre toppvalg for de beste VPNene for Netflix:

Våre 5 anbefalte VPN tjenester for Netflix

Aller først har vi laget en liste over de 5 VPN leverandørene vi synes fungerer best for Netflix for øyeblikket. Dette er bare noen få av det store utvalget av VPN tjenester som finnes for øyeblikket. Heldigvis trenger man bare en, slik at det kan være enklest å bare forholde seg til de vi presenterer her.

NordVPN har informert oss om at de tilbyr Netflix-optimaliserte servere som ikke krever noen spesiell konfigurasjon på kundens side. Vi har testet NordVPN for å omgå Netflix sin geoblokkering og dette fungerte meget bra. Vi fikk både amerikansk Netflix, Britisk Netflix og Japansk Netflix. Fordelen med NordVPN er at leverandøren har veldig mange servere som du kan prøve. NordVPN sin kundesupport er også veldig behjelpelige, og kan peke ut ulike servere som vil fungere bra for Netflix.

Bortsett fra å fungere veldig bra med Netflix har NordVPN også mange andre gode funksjoner som vi kan skryte av. Leverandøren tilbyr hele 4300 servere i over 60 land for bare omkring 80 kr i måneden. Dette er veldig mye for pengene i forhold til andre VPN leverandører. I tillegg til dette har NordVPN en 30 dagers pengene tilbake garanti, hvilket betyr at du i realiteten ikke løper noen risiko.

NordVPN tilbyr også en politikk om null loggføring og er dermed veldig god for deg som er opptatt av personvern. NordVPN tilbyr en dødsknapp og andre ekstra sikkerhetsfunksjoner som man kan benytte seg av. Kundeservicen var også svært god ut fra erfaringen i vår test.

ExpressVPN

ExpressVPN fungerer også veldig bra. Hastigheten er rask og stabil, og hvert abonnement kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan prøve det gratis uten å risikere noe. ExpressVPN har flere servere som omgår Netflix sin geoblokkering uten at Netflix oppdager det.

Vi anbefaler dere som velger ExpressVPN å spørre kundeservicen, som er tilgjengelig 24/7, om hvilke servere som for øyeblikket fungerer best for å få Netflix. Vi fikk svar på under 4 minutter.

VPN kan gi deg amerikansk Netflix og dermed øke utvalget.

Best av alt er at ExpressVPN er en av de få tilbydernee på denne listen som konsekvent jobber med Netflix iOS og Android apper. Det betyr at du kan se på USA versjonen av Netflix på iPhone, iPad, Android-smarttelefon eller Android-nettbrett.

ExpressVPN kan ellers skrytes endel av. Tjenesten tilbyr et solid antall servere, og er en av de aller raskeste i testen på flere nivåer. Tjenesten er også kjent for en sterk kryptering, hvilket innebærer en veldig god sikkerhet. Imidlertid er tjenesten en av de aller dyreste i testen hvilket trekker ned noe.

CyberGhost

CyberGhost har fått nye eiere og leverandøren har tydeligvis oppgradert tjenesten med en rekke nye servere og steder. Blant disse er det flere servere som er dedikert til Netflix. CyberGhost har til og med en dedikert Netflix funksjon som du kan velge direkte fra appen.

Du trenger dermed ikke kontakte kundesupport eller prøve tilfeldige servere og håpe på det beste. Funksjonen er tydelig merket og fungerer som bare det. Brukere kan gi øyeblikkelig tilbakemelding ved å klikke på tommelen opp eller tommel ned for å la kundeservice vite om serveren er blokkert eller ikke. Vi testet på både skrivebord og mobil og møtte ikke noen problemer.

CyberGhost tilbyr også gode hastigheter, topp sikkerhet, en politikk om ingen loggføring og rask kundestøtte. Forskjellige apper er tilgjengelige for Windows, MacOS, IOS og Android.

PrivateVPN

Til tross for at et mindre nettverk av servere fungerte PrivateVPN bra for å få amerikansk Netflix i våre tester, både på mobile og stasjonære plattformer. Det inkluderer Netflix-appene for Android og iOS. Ikke alle servere jobbet hele tiden, men selskapet holder en liste over aktive servere som etter vår erfaring aldri er tom.

PrivateVPN spilte bra i vår hastighetstest, noe som betyr at du kan fortsette å streame dine yndlingsserier i HD. Du får også et løfte om ingen loggføring, opptil seks samtidige tilkoblinger, og live chat støtte.

PureVPN

PureVPN har nylig lagt til egne funksjoner til å omgå Netflix geoblokkering. Denne fungerte etter vår ergaring relativt bra. PureVPN har også kundesupport på hjemmesiden dersom du støter på problemer.

Hastigheten er god i våre tester, og bør være nok til å se på HD uten at det hakker. Vi fikk også helt fint sett på BBC iPlayer og Amazon Prime Video.

Med VPN kan du raskt koble deg til Netflix fra alle land du ønsker.

Mens PureVPN er bra for å blokkere Netflix når den ikke helt opp til de andre VPNene på listen når det gjelder personvern og sikkerhet. Vi anbefaler PureVPN hvis din største bekymring er å se amerikansk Netflix og ikke personvernbeskyttelse

PureVPN har forskjellige apper for Windows, MacOS, IOS og Android.

HideMyAss

HideMyAss har nylig lagt til en server spesielt for brukere som ønsker å blokkere amerikanske Netflix. Vi har testet det og det fungerer både på nettleseren og på mobilapper, men noen ganger var hastigheten utrolig treg. Vi anbefaler at du kontakter kundeservicen til HideMyAss og spør dem hvilken server de anbefaler.

Vær oppmerksom på at HMA er basert i Storbritannia, et land med strenge datalagringslover for leverandører. Det er gått rykter om HMA har loggført kundedata som angivelig resulterte i arrestasjon av en av brukerne. Du kan bruke HideMyAss til å blokkere Netflix, men er du opptatt av personvern bør du nok finne en annen leverandør.

Hvordan bruke VPN til Netflix

Det er enkelt å bruke VPN til Netflix så lenge VPN leverandøren leverer varenee. Registrer deg hos en av de anbefalte tjenestene ovenfor og følg disse enkle stegene:

1. Last ned og installer VPN programmet
2. Velg en VPN-server i USA som vil gi deg en amerikansk IP adresse. NB: Som oftest fungerer bare noen servere med Netflix. Se etter merking eller kontakt kundeservice.

VPN kan også brukes på mobiltelefon

3. Koble til serveren. Når forbindelsen er opprettet, åpner du og kan begynne å se.
4. Hvis dette ikke fungerer er det sannsynlig at serveren har blitt blokkert av Netflix, eller så er det noen innstillinger som du må endre på datamaskinen eller enheten din.

Hvorfor fungerer bare noen VPNer til Netflix?

Netflix pleier vanligvis å blokkere VPN serverne etter deres IP-adresse. Vi vet ikke helt sikkert hva Netflix holder på med, men selskapet ut til å være blokkere IP adressene til de mest kjente VPN-serverne. Det har til og med hendt at Netflix har blokkert en rekke IP adresser fra datasentre som er vert for VPN servere.

Leverandørene vi anbefaler klarer å omgå Netflix fordi de har så mange servere at Netflix ikke klarer å holde følge med dem. Derfor kaller vi det hele for en katt og mus lek. Det er ikke sånn at serverne til disse VPN leverandørene aldri blir blokkert. Tingen er at de har så mange servere, kapasitet og ressurser slik at de raskt kan erstatte svartelistede servere og IP adresser med nye. Dette krever mer tid og penger enn de fleste VPN-leverandører kan tilby. Det er derfor bare de beste VPN leverandørene som kan tilby dette.

Hva med å få tilgang til andre Netflixversjoner enn den amerikanske?

Et VPN program som spesialiserer seg på amerikansk Netflix som for eksempel UnblockUS vil kanskje ikke fungere til å få andre versjoner av Netflix enn den amerikanske. Men bortsett fra slike så vil mange VPN leverandører også fungere for eksempel til å få Engelsk Netflix eller Australsk Netflix.

Kan jeg omgå Netflix sin brannmur gratis?

Vi får mange henvendelser fra mennesker som ønsker å omgå Netflix sine georestriksjoner enten dette er via gratis VPN leverandører eller andre programmer. Sannheten er dessverre at dette er svært vanskelig. Grunnen til dette er at de VPN programmene som er gratis sjelden har nok servere til å opprettholde kampen mot Netflix. De har såpass få servere at Netflix for lengst har blokkert dem. Dermed blir du henvist til å benytte deg av en betalt VPN leverandør. Imidlertid kan du huske på at disse også er veldig billige, og at de fleste også har 30 dagers pengene tilbake garanti. På den måten slipper du å løpe noen risiko. Fungerer det får du bare pengene tilbake.

Hvordan velge beste VPN for Netflix?

Vi får mange henvendelser fra mennesker som ønsker å omgå Netflix sine georestriksjoner enten dette er via gratis VPN leverandører eller andre programmer. Sannheten er dessverre at dette er svært vanskelig.

Grunnen til dette er at de VPN programmene som er gratis sjelden har nok servere til å opprettholde kampen mot Netflix. De har såpass få servere at Netflix for lengst har blokkert dem. Dermed blir du henvist til å benytte deg av en betalt VPN leverandør. Imidlertid kan du huske på at disse også er veldig billige, og at de fleste også har 30 dagers pengene tilbake garanti. På den måten slipper du å løpe noen risiko. Fungerer det får du bare pengene tilbake.